محل تبلیغات شما




مواد لازم برای ترشی لوبیا سبز با روش اول :


لوبیا سبز                                              450   گرم 

سیر 4 قاچ شده                                  3   حبه 

فلفل سیاه دانه شده                      2   قاشق چایخوری

فلفل قرمز خرد شده                       0.25 قاشق چایخوری

نمک                                                        6 قاشق غذاخوری

شووید خرد شده                                   1 فنجان

سرکه                                                  1 و نیم فنجان

شکر                                                    3 قاشق غذاخوری

آب                                                             1.5   فنجان


تهیه ترشی لوبیا سبز




طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با روش اول :


1 قاشق غذاخوری نمک را در سه لیتر آب مخلوط  کرده و سپس ظرف آب نمک را روی حرارت بجوشانید .حالا لوبیا سبزها را که به اندازۀ 5 یا 6 سانتیمتر برش زده اید ، به آب نمک اضافه کرده و 1 دقیقه بجوشانید تا مقداری نرم شوند.سپس لوبیا سبزها را با صافی آبکشی کرده و بلافاصله در ظرفی دیگر که محتوی آب یخ است ، بریزید و اجازه دهید بماند و خنک شود ، سپس دوباره آنها را آبکشی کرده و بگذارید که خشک شوند.اگر اندازه لوبیاها مساوی نیست ، می توانید دوباره کمی سرد و ته لوبیاها را برش زده تا به اندازه ی مناسب در آیند .درون  شیشه ای  که برای این کار در نظر گرفته اید  سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را بریزید و بعد  لوبیا سبز ها را به حالت ایستاده درون  شیشه بچینید ، البته به شکلی که بالای لوبیا سبزها حدود 1 سانت با لبه ی شیشه فاصله داشته باشند.حالا شوویدها را در پارچۀ تمیزی پیچیده و سر پارچه را محکم ببندید و سپس درون قابلمه ای کوچک قرار دهید.در ادامه آب، سرکه، شکر و 5  قاشق غذاخوری دیگر نمک را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بالا به جوش آورید و در حالت جوش  10 دقیقه شوویدها را در این مخلوط نگهدارید ، سپس شوویدها را از مخلوط آب ، نمک ، شکر و سرکه بیرون کشیده و به جوشاندن ادامه دهید.بعد از 2 یا 3 دقیقه ، مخلوط آب ، نمک ، شکر و سرکۀ داغ را روی لوبیاهای درون شیشه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند و سپس بدون این که درپوش شیشه را ببندید آن را در گوشه ای  بگذارید تا به دمای اتاق برسد.بعد از آن درپوش شیشه را ببندید و به مدت 7 روز شیشه را در یخچال نگهداری کنید تا آمادۀ خوردن شود.ولی باید توجه داشته باشید که بعد از اولین باز کردن درپوش  شیشۀ ترشی ، ترشی شما تا یک ماه یا کمی بیشتر ماندگاری و مرغوبیت خواهد داشت.



طرز تهیه ترشی لوبیا سبز




مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز با روش دوم :


لوبیا سبز تکه تکه شده                                نیم  کیلوگرم

سیر                                                                ۵۰ گرم

هویج نگینی ریز خرد شده                        ۲ عدد بزرگ 

فلفل دلمه ای رنگی                                   از هر رنگی یک عدد

سبزی های معطّر (ریحان و نعنا) و خرد شده            ۱۰۰ گرم

گل کلم ریز خرد شده                                     ۲۵۰ گرم

نمک                                                                  ۲ قاشق سوپ خوری

فلفل تند                                                                  ۴ عدد

سرکۀ انگور سفید                                                به مقدار لازم

ادویه ترشی (تخم گشنیز،زیره سبز و گلپر)
که خوب ریز ریز شده باشد                                 ۲ قاشق چایخوری



تهیه ترشی لوبیا




طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با روش دوم :


یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا وقتی که به جوش بیاید سپس یک قاشق سوپ خوری نمک به آب اضافه کنید . بعد لوبیای شسته و خرد شده را داخل آب جوش بریزید و در این حالت برای ۵ دقیقه اجازه بدهید بپزد سپس لوبیاها را آبکش کنید و بعد  سریع داخل آب سرد بریزید و مجددا آبکش کنید و بعد لوبیاها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود .سپس هویج، فلفل دلمه ای های رنگی و گل کلم را خرد کرده و روی پارچه تمیزی پهن کنید.حالا سبزی های معطّر را هم پاک کرده و بشویید و مثل سایر سبزیجات اجازه بدهید آب اضافی آن گرفته شود ( این نکته برای تهیه همه انواع ترشی ها مهم است و از کپک زدن ترشی جلوگیری می کند) .بعد حبه های سیر را با دستگاه غذاساز یا هر دستگاه دیگری که دارید کاملاً ریز ریز و یا رنده  کنید .بعد از این کارها همه سبزیجات، یک قاشق سوپ خوری نمک و ادویه ترشی و سرکه را هم در ظرف دیگری با هم مخلوط  کنید . توجه داشته باشید که سرکه باید در حدی اضافه شود که فقط روی سبزیجات را بپوشاند ، و سپس فلفل های تند را هم به صورت درسته به محتویات ظرف اضافه کنید.حالا یک ظرف شیشه ای که برای نگهداری ترشی مناسب باشد را تمیز شُسته و کاملاً خشک کنید.لوبیاها را داخل ظرف شیشه ای بچینید و سپس هویج ها ، فلفل دلمه ای ها ، گل کلم ، سبزی های معطّر ، سیر ، سرکه و سایر مواد را به لوبیاها اضافه کنید . 
شیشه ترشی را در جای خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید  قرار دهید.بعد از گذشت ۱۵ روز ترشی آماده خوردن است و شما می توانید در کنار غذا آن را میل کنید.

 


گردآوری ، ویرایش و نگارش :کاروک



راههای درمان کبد چرب در خانه

هِدسِت چیست ! و انواع هدفون کدامند ؟

خودروی مگان را بهتر بشناسیم !

  ,، ,ترشی ,آب ,سپس ,لوبیا ,    ,لوبیا سبز ,کرده و ,شده   ,را در ,توجه داشته باشید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

sicresela ره آورد خورشید topscaperre Day By Day فروشگاه اینترنتی روبینیا گاردن « وبلاگ شخصی ابراهیـم طهمـاسبـی شاه منصـوری » نكات فنی راجع نرم افزار حسابداری مهران فروردین گلچین مطالب وب ساخت ویلا ‿ دخم لونه ‿