یکی از مهمترین کانون های احتمالی شیوعو گسترش کرونا فقدان استانداردهای تعریف شده بهداشتی در نانوایی های کشور به ویژهدر تهران و شهرستان های استان تهران می باشد.
وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بدون فوت وقت به مواردزیر توجه جدی نماید:
1) آموزش بهداشتی نانوایان
2) تدوین و ارائه استانداردها در سرویس های دستشویی نانوایی ها
3) پایش و گنترل بهداشت نانوایان به ویژه در فرایند خمیرسازی وپخت و دادن نان به مردم
متاسفانه در بسیاری از نانوایی ها موارد فوق الذکر مشاهدهنمی شود و ضرورت آن بسیار بسیار جدی در سلامت مردم و مصرف کنندگان است.
درباره این سایت